Ben niet hetzelfde. Ben beter!

Kies voor kwaliteit; Nihon Sport

Ben niet hetzelfde. Ben beter!

Helmond,- Onder met mom van “Ben niet hetzelfde. Ben beter!” hebben we ons assortiment tegen het licht gehouden en zijn we aan de slag gegaan om onze assortiment te optimaliseren.

We gaan terug naar de slogan waar we ooit mee begonnen “Kies voor kwaliteit”.

Nieuwe merken, nieuwe producten!

Om te realiseren wat we voor ogen hebben zijn er pittige keuzes gemaakt. We zijn in zee gegaan met met merken die aangestuurd worden door specialisten. Zo zullen we begin 2016 twee nieuwe merken introduceren. Voor taekwondo komen we met JC (JCalicu) op de markt en voor karate gaan we Arawaza introduceren.

 JC Jcalicu

JC

JC is een Koreaans/Engels bedrijf dat gespecialiseerd is in WTF Taekwondo kleding, protectors en accessoires.

JC Benelux

JC is de pionier van de WTF erkende Poomsae dobok. Daarnaast kunnen ze ook een breed scala gyeorugi (sparring) uniformen, bescherming en trainingsapparatuur bieden. Sinds 2012 groeit JC gestaag middels een strategisch opgezet bedrijfsontwikkelingsplan. Inmiddels is men op 6 continenten vertegenwoordigd in meer dan 40 landen. Het assortiment van JC bestaat uit producten op twee niveaus; “Premium” en “Club” om op die wijze te kunnen voldoen aan de vraag van zowel beginners als professionals. JC is een specialistisch merk dat uitsluitend actief is in taekwondo. Men werkt voortdurend aan innovatieve en kwalitatief betere producten. JC biedt de allerbeste producten voor taekwondo tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. Laat je verrassen door hun pasvorm, design en innovaties.

JC laat zien dat beter niet altijd betekend dat een product ook direct duurder wordt! Zeker niet!

 JC Jcalicu

 

Arawaza karate

Arawaza

Wat voor JC geldt kunnen we 1 op 1 vertalen naar Arawaza met dien verstande dat dit Canadese merk gespecialiseerd is in karate.

Zoals zo veel Japanse woorden is Arawaza niet zo snel te vertalen in Nederland. Misschien komt “Een super dynamische en krachtige techniek of vaardigheid” er wel het dichts bij. Een uitdrukking die meestal gebruikt wordt voor meesters die een hoog niveau van perfectie hebben bereikt na jarenlange training.

Arawaza is ontworpen om te voldoen aan de hoogste verwachtingen van karate beoefenaars. De inzet van Arawaza is gebaseerd op drie fundamenten; hoogste kwaliteit, beste service en betaalbare prijzen. Arawaza producten zijn de keuze van vele wereldkampioenen, instructeurs, evenals beoefenaars van alle leeftijden en niveaus rond de wereld. Wij hopen dat u in Arawaza alles vindt wat u verwacht in een zoektocht naar perfectie en plezier bij het beoefenen van karate. 

Arawaza karate

Met Top King hadden we al het allerbeste Thaise Muay Thai en kickboksmerk!

StroopsMMA zorgt ervoor dat u optimaal uw kracht-, conditie- en weerstandtraining kunt uitvoeren.

Met adidas en Nihon maken we ons assortiment compleet.

Nihon Personal Passion Perfection

 

nihon official distributor adidas

Terug naar nieuwsoverzicht