adidas miTeam


De naam vertelt het verhaal, het draait allemaal om u. Personaliseer en beheer.

Via onderstaande link treft u een overzicht aan van speciaal geselecteerde adidas producten. Deze producten kunt u volledig samenstellen conform de uitstraling van uw organisatie, school, team of vereniging.

Maak gebruik van de talloze mogelijkheden die miTeam u biedt. Verschillende kleuren, details en design. Aan u de keuze.

Al vanaf 5 stuks per artikelnummer kleding speciaal voor u gemaakt! Korte levertijden!

Door op de foto hieronder te klikken zie je de adidas T19-lijn en miTeam 19.

T19 is een kledinglijn die tot 2021 doorloopt.

Voor een overzicht van het assortiment kijk hier

De miTeam T19-lijn is ook beschikbaar!

Voor prijslijsten en verdere informatie mail ons contact@nihonsport.nl

Maattabel adidas

Werkwijze om zelf te customizen!

Klik op onderstaande foto en kom op de speciale Internetsite van adidas miTeam. De prijzen die u op deze site te zien krijgt zijn de officiële advies verkoopprijzen. U kunt uw speciale prijzen aanvragen via contact@nihonsport.nl.

Kies vervolgens voor mannen- vrouwen- of mannenmodellen afhankelijk van de kleding die u wenst te bestellen. Kies vervolgens altijd voor “Martial Arts”!

Link: www.mt.adidas.com

Kies het kledingproduct dat u wenst te customizen. Met uw muis kunt u alle opties en kleuren kiezen. Klik op “I’m done customizing” als u klaar bent met dit kledingstuk.

Klik dan op “Add to order

Sign in” als u al een account heeft op deze site of registreer uzelf als dit de eerste bestelling is.

Vervolgens kiest u voor “Create a new order” als het om een compleet nieuwe bestelling gaat. Kies voor “Add to excisting order” als u het wenst toe te voegen aan een bestaande bestelling die u maakt. Zorg er voor dat u alles ineens besteld; dus broeken, jacks e.d.. Maak de designs dan ook meteen voor mannen, vrouwen en kinderen. Dit uiteraard afhankelijk wat nodig is.

U kunt kiezen voor diverse maattabellen. In Europa is het gebruikelijk te kiezen voor ‘DE’. U kunt echter ook kiezen voor USA als u liever Amerikaanse maten heeft. Bestel minimaal 5 stuks per artikelcode (hoeft niet per maat). Desgewenst kunt u de namen van uw klant invullen als geheugensteuntje.

Bij “Find a retailer” kies voor “NEDERLAND, vervolgens voor “MARTIAL ARTS” en klik dan op “SEARCH. Daar ziet u ons staan. Kies dus voor NIHON SPORT NEDERLAND.

Nadat u voor ons gekozen heeft is de bestelling definitief en ontvangt u en wij een orderbevestiging. Blijkt er alsnog iets fout te zijn; laat het dan per omgaande weten. Geplaatste bestellingen kunnen niet teruggedraaid of gewijzigd worden als wij de order eenmaal geplaatst hebben bij de fabriek.

Na ± 45 dagen ontvangt u de door u bestelde kleding. Desgewenst kunnen wij de kleding ook voor u bedrukken of borduren. Dit duurt dan nog eens ± 10 dagen. Stuur uw instructies en logo’s naar contact@nihonsport.nl.