0 € 0,00
0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

Arawaza

Arawaza

Arawaza is een Canadees merk dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Karate.  Het is namelijk ook ontwikkeld door een karateka met een levenslange ervaring. Het oog voor details en kwaliteit is duidelijk te zien aan de producten die ze leveren. De beste stoffen worden gebruikt om de beste pakken te maken. Ook de materialen die worden gebruikt voor de bescherming is van uitstekende kwaliteit. Arawaza is binnen de karate wereld het top merk en wordt graag gedragen door zowel de toppers als de recreanten. Daarnaast is hun innovatieve manier van ontwikkelen ook zichtbaar in hun tassen die ze produceren. Deze tassen zijn multifunctioneel, voorzien van alle benodigdheden en op geen enkel detail bezuinigd. Er bestaan geen beter tassen in de vechtsport wereld als deze van Arawaza.

Het merk blijft zich ontwikkelen en beter stoffen gebruiken voor hun producten om de karateka's nog beter in hun behoeften te kunnen voorzien. Ondanks dat Arawaza kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, is de prijs-kwaliteit verhouding prefect. Voor de recreanten zijn de beginnerspakken prima betaalbaar en wie bij de top wil horen kan zijn ei ook zeker kwijt binnen het assortiment. Voor ieder wat wils!

 

Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

per pagina

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring