Nihon Sport en ILOVEBUDO gaan intensiever samenwerken

08-09-2017 18:53

Nihon Sport en ILOVEBUDO

vlnr Willem Vloet, Peter Wetzer en Bart Vandeursen

 

Helmond,- De Helmondse bedrijven Nihon Sport Nederland en ILOVEBUDO gaan intensiever samenwerken. “Bart Vandeursen komt al jaren bij ons over de vloer” zegt Peter Wetzer; eigenaar van Nihon Sport “Hij regelde al het ICT gebeuren bij ons en we gaven hem het beheer over onze website. Met zijn bedrijf ICT Ready is hij daarin gespecialiseerd. Daar zijn we heel tevreden mee!”.

 

Bart Vandeursen op zijn beurt raakte steeds meer geïnteresseerd in de martial arts en vechtsportmarkt waar Nihon Sport actief in is “Op een gegeven moment heb ik Peter gevraagd wat hij er van zou vinden als ik zelf ook een bedrijfje op zou gaan zetten in de internetverkoop van vechtsportartikelen.” “Waarom niet?” zegt Willem Vloet; accountmanager bij Nihon Sport “Met de komst van Internet is er veel verandert voor ons als distributeur en producent. We hebben veel geleerd van Bart en de samenwerking voelt prettig.” “We vullen elkaar uitstekend aan!” zegt Wetzer. “Wij coachen Bart als het om productkennis gaat en Bart is een kanjer als het om automatisering en internet gaat.”

 

Nihon Sport en ILOVEBUDO gaan vooral op logistiek gebied intensiever samenwerken. “Daar valt voor ons beiden de grootste winst te halen” zegt Vloet. “Maar ook op promotioneel gebied kunnen we samenwerken en elkaar aanvullen.” verwacht Vandeursen. “We houden ieder onze eigen identiteit, maar gaan vaker samen optrekken. Twee Helmondse bedrijven die elkaar aanvullen. Hoe mooi is dat?” sluit Peter Wetzer enthousiast af.

Geplaatst in Nieuws door

Nihon Sport


Merken


Stedyx
Rhinoc Sport
Starpro
Adidas
JC
Arawaza
Nihon
TatamiX
Agglorex
JudoInside.com
Dragon Do

Personal - Passion - Perfection
Groot assortiment (vecht)sporten!
Ruim 5000 producten op voorraad!
Vezending door heel Europa!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring