Presentatie adidas/KP&P PSS voor Taekwondo

26-09-2013 12:45

adidas/KP&P PSSWoensdag 25 september jl. organiseerde Nihon Sport in samenwerking met Michael Arndt van Double D/adidas combat sports een presentatie van het nieuwe adidas/KP&P electronische pantser.

Michael Arndt, voormalig wereldkampioen taekwondo en opgenomen in de taekwondo 'Hall of Fame' in Las Vegas, gaf aan klanten en wederverkopers van Nihon Sport uitgebreide tekst en uitleg bij het nieuwe pantser.

Het adidas/KP&P pantser viel goed in de smaak bij het aanwezige publiek mede omdat het accurater is en omdat dit het 'echte' taekwondo ten goede zal komen.

Het nieuwe systeem is ontwikkeld door het Koreaanse bedrijf KP&P en samen met adidas gaan ze het de komende tijd wereldwijd introduceren. Uiteraard is het systeem goedgekeurd door de Wereld Taekwondo Federatie.
adidas/KP&P PSS
De aanwezigen, die de presentatie bijwoonden in het Carlton De Brug hotel in Mierlo, kregen naast de nodige technische uitleg ook de mogelijkheid om de pantsers en de software uitgebreid te bekijken en te testen. Twee jeugdige taekwondoka's gaven ook nog een demonstratie waarbij het systeem, op verzoek van de aanwezigen, kritisch getest werd. Na afloop waren de reacties lovend.

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden over de introductie van het adidas/KP&P PSS dan kunt u zich aanmelden op contact@nihonsport.nl

Klik HIER voor een uitgebreid fotoverslag op Facebook.

adidas/KP&P PSS

 

Geplaatst in Nieuws door

Peter Wetzer


Merken


Stedyx
Rhinoc Sport
Starpro
Adidas
JC
Arawaza
Nihon
TatamiX
Agglorex
JudoInside.com
Dragon Do

Personal - Passion - Perfection
Groot assortiment (vecht)sporten!
Ruim 5000 producten op voorraad!
Vezending door heel Europa!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring