Je eigen gepersonaliseerde puzzelmat!

Nieuwe service; puzzelmatten in eigen kleurcombinatie

Nihon Sport Nederland maakt zijn slogan ‘Personal, Passion en Perfection’ opnieuw helemaal waar. Het Helmondse bedrijf dat actief is in de martial arts is gespecialiseerd in het customizen voor klanten. Zo kunnen ze voor verenigingen en sportscholen nu al sport specifieke kleding zoals judopakken maken in het door de klant gewenste design. Maar dat kunnen ze ook met bokshandschoenen, boksringen, sportkleding en medailles, munten, penningen en sleutelhangers. Vrijwel niets is te veel gevraagd de budosportliefhebbers van Nihon Sport

Puzzelmatten

Nieuw in het assortiment te customizen artikelen is de polyethyleen (PE) puzzelmat. Voorheen alleen verkrijgbaar in een aantal vast kleurcombinaties. Nu te bestellen in kleurcombinaties die de klant zelf kan kiezen. Zie onderstaand de kleuren:

“We kunnen dat met matten van 2, 3 en 4 cm dus voor iedere sport” zegt directeur Peter Wetzer. “Ook kunnen we de matten middels een laser voorzien van en klein logo van de club of sportschool”.

 

Nihon Sport heeft het uitgebreidste assortiment sportmatten. Naast de traditionele budomatten en puzzelmatten levert men o.a. ook vouwmatten, rolmatten en click-matten. Deze laatste mat viel afgelopen weekeinde op tijdens de Grand Slam van Parijs. Alle wedstrijden werden verstreden op de nieuwste versie van de click-mat; een ultra lichte judomat.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Nihon Sport of kunt u kijken op www.nihonsport.nl of www.tatamixstore.nl

Terug naar nieuwsoverzicht