Nieuw: Exclusieve houten medailles

Bij Nihon Sport geloven we dat elke prestatie gevierd moet worden op een manier die net zo uniek is als de prestatie zelf. Dat is waarom we trots zijn om onze nieuwe exclusieve collectie van houten medailles aan te bieden.

Onze houten medailles zijn handgemaakt en met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit hout en elke medaille is individueel gesneden en gegraveerd om ervoor te zorgen dat het een uniek en persoonlijk stuk is.

Bovendien is hout een duurzaam materiaal, dat de natuurlijke schoonheid van de natuur weerspiegelt en een onderscheidende uitstraling heeft die niet kan worden geëvenaard door metalen medailles. Onze houten medailles zijn niet alleen een mooie en symbolische manier om prestaties te eren, maar ze zijn ook milieuvriendelijk en duurzaam.

Of het nu gaat om een sportevenement, een bedrijfswedstrijd of een andere prestatie die gevierd moet worden, onze houten medailles zijn een prachtige manier om deze momenten te markeren en te herinneren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw unieke en exclusieve houten medailles te bestellen en uw volgende evenement te laten schitteren.

Voor offertes en aanvragen: contact@nihonsport.nl

Voor verdere info over onze medailles kijk HIER

Terug naar nieuwsoverzicht