Nieuw in de Benelux; de Combo Hitter!

 

Nu ook in de Benelux en de rest van Europa; de Combo Hitter

 

Nihon Sport heeft een neusje voor nieuwe trainingssystemen, merken en producten. Wij haalden merken zoals Hayabusa, Yokkao en Starpro als eerste naar de Benelux. Wij ontdekten de Elevation Training Mask en introduceerde die in de Benelux.

De komende weken staan er weer een aantal zeer interessante producten op het programma om geïntroduceerd te worden in de Benelux (en de rest van Europa).

Combo Hitter Nihon Sport

De Combo Hitter is een uniek boks/MMA-apparaat dat aan de muur bevestigd wordt en waarmee atleten effectief, efficiënt en veilig kunnen trainen. Ontwikkeld door de voormalig Wereldkampioen MMA en UFC zwaargewicht Brad Kohler, zorgt deze evolutie van de bokszak voor onbeperkte mogelijkheden van combinaties van technieken – jab cross, upper-cuts, hooks, elbows, reverse back-fists – met directe terugslag/reactie van de Combo Hitter. In plaats van te vertrouwen op een trainingspartner om een ​​traditionele zware bokszak of focus mitts te houden, of om te wachten totdat de bokszak weer terug swingt als je middenin een combinatie van slagen zit, biedt de Combo Hitter de mogelijkheid om in een continue ritme te trainen. Dit is gunstig, niet alleen voor boksers, karateka’s, taekwondoka’s en MMA’ers, maar voor alle atleten die hun bovenlichaam willen trainen en die hand-oog-coördinatie en explosiviteit willen verbeteren.

De Combo Hitter is gemakkelijk te verstellen in zowel hoogte als weerstand. Het ontwerp zal de druk op de pols van de gebruiker verminderen en zorgt voor een sneller herstel. Het interne buffersysteem van het toestel beperkt het geluid, zodat u in huis of garage kunt trainen zonder de buren te irriteren.

Specificaties:

 

NU VERKRIJGBAAR BIJ NIHON SPORT. BEZOEK ONS NU OM DE COMBO HITTER UITGEBREID TE TESTEN!

 

 

Combo Hitter Nihon Sport

Combo Hitter Nihon Sport

Combo Hitter Nihon Sport

Combo Hitter Nihon Sport

Combo Hitter Nihon Sport

Terug naar nieuwsoverzicht