Ruilen en Retourneren

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en uitsluitend in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’Volgens de wet 'koop op afstand' heeft u het recht op retournering van uw order binnen 14 dagen. U kunt uw order of een gedeelte hiervan aan ons retourneren of omruilen. Uiteraard dient het product onbeschadigd te zijn, ongebruikt te zijn en in de originele verpakking zitten.

Producten die speciaal voor u gepersonaliseerd of besteld worden, zijn niet te retourneren. Het gaat dan om bijvoorbeeld een budoband waar uw naam op geborduurd is.

Ruilen

Mocht u een of meerdere artikelen willen ruilen voor een andere maat, kan dat uiteraard mits in originele staat. U dient echter wel de verzendkosten te betalen om de artikelen weer naar ons toe te zenden. Wij betalen dan weer de verzendkosten om de juiste artikelen naar u toe te zenden. Indien u wilt ruilen, betaalt u dus enkel eenmalig de verzendkosten voor het omruilen van artikelen. Gebruik voor het ruilen ook het onderstaande rertourformulier waarop u de gewenste artikelen die u wilt ontvangen, kunt noteren.

Retourformulier

Normaal ontvangt u bij elke order een retourformulier. U kunt uw order (of een gedeelte hiervan) retourneren door deze samen met ingevuld retourformulier te sturen naar ons adres. Mocht u het retourforumilier onverhoopt niet hebben ontvangen dan kunt u het hieronder alsnog downloaden.

Klik hier voor het digitale retour- en garantieformulier. U kunt ook om het retourformulier downloaden, invullen en meesturen.

Let op! Vermeld altijd uw ordernummer op het retourformulier. Indien wij geen ordernummer ontvangen, kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen.