adidas KP&P PSS systeem nu in de voorverkoop!

adidas kp&p pss

 

Met trots kunnen wij u mededelen dat we de nieuwe adidas / KP&P PSS systemen kunnen presenteren!
Sommigen van u zijn al present geweest tijdens de demonstratie/presentatie in Congrescentrum De Brug te Mierlo en hebben in de praktijk al kunnen ervaren hoe dit nieuwe systeem werkt.

De definitieve introductie heeft iets langer geduurd omdat er bij de WTF nog enkele plooien gladgestreken moesten worden.

KP&P en adidas vormen een ijzersterk duo als het om deze nieuwe PSS systemen gaat!
Dit nieuwe PSS-systeem is bijzonder goed ontvangen. Het is accuraat en erg betrouwbaar. Kenners geven aan dat het „echte” taekwondo nu weer terug kan keren!

Het systeem is uitgebreid getest en wereldwijd al gepresenteerd.
Ook bij de Dutch Open in Eindhoven was adidas directeur Taekwondo Michael Arndt present om het systeem uit te leggen en te demonstreren.

Inmiddels zijn er al diverse toernooien gedraaid met dit nieuwe systeem. In Bolivia werd zelfs al en stap gezet in de nieuwste ontwikkeling; de E-Head protector!
Deze nieuwe E-Headprotector zal tijdens de Korea Open ook gebruikt worden.

KP&P en adidas gaan de markt openbreken en zullen er uiteraard voor zorgen dat op zo kort mogelijke termijn zo veel mogelijk toernooien met dit systeem gaan werken. De organisatoren en Federaties zijn enthousiast maar sommigen zitten nog vast aan lopende contracten. Met de organisatoren van de WK’s en Olympische Spelen wordt momenteel onderhandelt.

We gaan de systemen niet uitgebreid op voorraad nemen maar geven u ± 5 keer per jaar de mogelijkheid in te schrijven middels voor-orders.
Bij deze de eerste mogelijkheid een bestelling te plaatsen! Uw order dient uiterlijk 1 augustus a.s. binnen te zijn! Zodra alle bestellingen geplaatst zijn zullen wij u informeren over de definitieve leverdatum.

Bijgevoegd uitgebreide informatie omtrent de producten. Later deze maand zullen ze ook op onze Internetsites geplaatst worden.
U kunt uw prijslijsten opvragen via contact@nihonsport.nl

Belgische klanten kunnen contact opnemen met: info@nihonsport-belux.be

 

Informatieve brochure van KP&P:

KP&P Presentation

 

 

Productoverzicht:

adidas kp&p pss

Terug naar nieuwsoverzicht