Over Nihon Sport


Gewaardeerde klant en vechtsporter! Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond. Wij zijn een specialist in martial arts en combat sports en we verkopen, distribueren en produceren vechtsportartikelen, kleding en accessoires van de allerbeste kwaliteit. Wij hebben alles wat u als sporter, vereniging of sportschool nodig heeft; van recreant tot topatleet. Wij zijn de Benelux distributeur van o.a. adidas martial arts, Stroops MMA, Arawaza, JC (JCalicu), Rhinoc Sport, Starpro by Nihon en Top King. Stuk voor stuk mondiale topmerken! Geïnspireerd door de martial arts hebben we ook het merk Nihon opgericht. Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer (†). Zij hebben in 2007 na twee jaar van onderzoek, ontwikkeling en testen een merk op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle Nihon producten.

Nihon Sport zal blijven innoveren en producten verbeteren om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service.

Onze specialiteit is het customizen van vrijwel ons gehele assortiment. Wilt u uw eigen pakken, shirts, shorts, handschoenen, stootkussens, bokszakken of teamwear? Exclusief gemaakt naar uw eigen design? Zonder prijsopslag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan al in kleine aantallen; ook met diverse adidas producten!

Met trots stellen wij u ons team voor. Stuk voor stuk gepassioneerde en kundige medewerkers die u graag met inzet, toewijdig en kennis helpen. At you service!

Peter Wetzer
Directeur

peter @ nihonsport.nl

Bertie Wetzer
Financiële administratie

bertie @ nihonsport.nl

Ron Smits
Commercieel medewerker

ron @ nihonsport.nl

Berry Beekhuizen
Logistiek/Warehouse

berry @ nihonsport.nl

Ramon Aarts
Logistiek/Warehouse

ramon @ nihonsport.nl

Frank Vincken
Projecten

frank @ nihonsport.nl

Bart Vandeursen
ICT/Internet

bart @ nihonsport.nl

Sabine Schrander
Algemeen medewerkster

contact @ nihonsport.nl

Vragen, opmerkingen, tips, klachten?

Wij van Nihon supporten de voortdurende ontwikkeling en verbetering van onze producten om zo in alle aspecten de klant tegemoet te komen.

Wij zijn blij met alle feedback op onze inspanningen om deze doelstellingen te realiseren. Ongeacht of u voor de eerste keer een bezoek brengt of een regelmatig terugkerende klant bent.

Wij streven er naar dat wij onze klanten, die allen een ongeëvenaarde ervaring, kennis en deskundigheid hebben, optimaal kunnen bedienen.
Heeft u vragen, opmerkingen, klachten of suggesties? U kunt ons altijd contacteren!