Taekwondopakken

Taekwondopakken

Een kwalitatief taekwondo pak, een product waar Nihon Sport je maar al te graag in voorziet! Want beoefen je deze vechtkunst? Dan is de juiste uitrusting en kledij natuurlijk een must. Het aanbod in taekwondo pakken bij Nihon Sport is divers en breed. En dat is niet voor niets, met taekwondo doboks voor groot, klein, beginnend en gevorderd!

Toont alle 24 resultaten

Filter

Sorteren

Si-Jak! Met taekwondo pakken voor iedereen

In de webshop van Nihon Sport worden taekwondo doboks voor iedereen aangeboden!

Ideaal als je plannen hebt om met het hele gezin taekwondo uit te gaan oefenen. Ben je specifiek op zoek naar een taekwondopak voor een kind? We hebben doboks voor jongens en meisjes tot 15 jaar. Geef je deze mooie vechtkunst liever vanaf de geboorte al mee? Dan voorzien we je maar al te graag in ons exclusieve dobok-pakje voor baby’s!

Maar ook dames en heren doboks vind je terug in ons assortiment. De taekwondo pakken voor dames lopen van maat 130 t/m maat 190. Bij heren gaat de maatvoering vanaf 150 t/m maat 210.

De verschillende taekwondo pakken

Om iedere taekwondoka te voorzien in het juiste pak, maken we binnen onze webshop onderscheid in pakken voor beginners en gevorderden.

Ben je een beginner in de wereld van taekwondo? Dan zijn de pakken met witte band perfect voor jou! Ideaal als je de vechtsport net aan het ontdekken bent of het als recreatieve hobby ziet. De pakken stimuleren het gemakkelijk en zelfverzekerd bewegen en zijn bovendien goed geprijsd!

Ben je gevorderd en op zoek naar een dobok? Dan zijn de pakken met zwarte band ideaal. Deze pakken zijn gedetailleerder afgewerkt en geschikt voor zowel trainingen als wedstrijden!

Een mooi stukje Koreaanse finesse, dat is wat alle pakken uit ons assortiment kenmerkt.

Ze zijn functioneel en sterk van kwaliteit. De broeken zijn voorzien van een elastische tailleband met koordsluiting. De stofsamenstelling van de pakken bestaat uit 80% polyester en 20% katoen en hebben een ribbelvormig weefpatroon. Met een goedkeuring van World Taekwondo (WT) zijn onze pakken ideaal!

Aanvullende attributen bij Nihon Sport

Ja taekwondoka’s, niet alleen voor kledij maar ook voor de bijbehorende attributen helpen we je graag op weg! Om je taekwondopak helemaal af te maken hebben we bijbehorende taekwondo banden én taekwondo beschermers. Hierbij kan je denken aan bitjes, arm-, hoofd- en borstbescherming. Om je outfit helemaal compleet te maken koop je ook taekwondo schoenen. Deze zorgen voor meer grip, beter contact met de ondergrond en een juiste balans.

Heb je jouw ideale taekwondopak gevonden? Bij Nihon Sport bieden we je de mogelijkheid om deze te personaliseren met emblemen en badges. Scoor je jouw taekwondopakken het liefst zo goedkoop mogelijk? Bekijk dan ook onze outlet store!