Karate

Karate

Osu Karate liefhebber! Bij Nihon Sport vinden we karate een geweldige en fenomenale vechtkunst. Met de nadruk op stoot-, trap- en afweertechnieken zit je met een dosis aan karate houdingen helemaal goed.

Ben jij ook zo gek op karate? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met een breed assortiment aan karatepakken, -banden en bijvoorbeeld beschermingsartikelen en zijn we dé karate specialist waar jij gegarandeerd slaagt.

Resultaat 1–24 van de 132 resultaten wordt getoond

Filter

Sorteren

Een mooie samenkomst van Japanse en Chinese invloeden

Waar het allemaal begon bij de Chinese monnik Daruma Taishit, belande de techniek uiteindelijk op het Japanse eiland Okinawa. Hier werd het in meer dan 1000 jaar geperfectioneerd tot de zelfverdedigingsmethode zoals we hem vandaag de dag kennen.

Bij Nihon Sport zijn we dan ook liefhebber van deze vechtsport. Daarom dat deze vechtkunst ook niet mag ontbreken binnen onze vechtsportwinkel!

Wil jij jouw karate-collectie uitbreiden?

Binnen onze webshop vind je karatepakken terug van ons eigen merk Nihon Sport. Iets waar we meer dan trots op zijn. Volledig geïnspireerd door de Martial Arts hebben we ons merk opgericht in 2007. Onze collecties zijn innovatief en kwalitatief hoogwaardig. Gemaakt met de aandacht voor details en het vakmanschap, iets wat ook de karatesport kenmerkt.

Het assortiment wordt aangevuld met karatepakken van het merk Arawaza. Een comfortabel merk dat de pakken produceert met extra lengte en breedte, wat zorgt voor een ultiem bewegingscomfort.

Wil je jouw karate collectie uitbreiden? Bij ons vind je ook bokszakkenaccessoireskarate banden en meer!

Beoefen de karatesport in perfectie en met plezier

Want dat vinden we bij Nihon Sport ontzettend belangrijk! Daarom dat wie hier ook graag ons steentje aan bijdragen. Vanuit Nihon Sport bieden we de mogelijkheid om jouw karatepak te personaliseren met badges en emblemen.

Vrijwel alles is mogelijk, of je deze nu geborduurd of geweven wilt, Nihon Sport maakt het mogelijk! Onze badges en emblemen zijn slijtvast en kleurecht. Dus ontwerp jouw items vandaag nog!