Boksen

Boksen

Bij Nihon Sport zijn we gek op (kick)boksen. Een tactische vechtsport waarbij coördinatie niet weg te denken valt. Maar om deze sport tot in perfectie te kunnen uitoefenen heb je natuurlijk wel de juiste attributen nodig. Gelukkig maar dat je op onze webshop terecht bent gekomen. Hier zit je goed als het gaat om de ideale bescherming, uitrusting en kleding.

Resultaat 1–24 van de 193 resultaten wordt getoond

Filter

Sorteren

Breed assortiment aan boks-artikelen

Boksen, het is een vechtsport waarbij je constant scherp moet zijn. Met het juiste ring inzicht en een sterke coördinatie van voeten, ogen en handen. De tegenstander op de juiste trefvlakken raken met een directe stoot, een opstoot of de hoek. Het blijft een knap staaltje multitasken als je het ons vraagt. Zolang jij voor die perfecte coördinatie zorgt ín de ring, dan zorgen wij daarvoor buiten de ring. En dat doen we met ons brede assortiment aan boksartikelen!

Sla raak met de perfecte bokshandschoenen

Bij Nihon Sport voorzien we je graag in alle (kick)boks-benodigdheden. Maar om echt goed van start te kunnen gaan mogen de perfecte bokshandschoenen natuurlijk niet ontbreken. Voor zowel bokshandschoenen dames, bokshandschoenen heren als bokshandschoenen kind zit je bij Nihon Sport goed! Ideaal als je met het hele gezin de ring in wilt….

Het uiteenlopende maten schema dat we bij Nihon Sport hanteren maakt dat iedereen wel zijn of haar ‘boks maten’ kan vinden binnen onze webshop. De meest voorkomende maten hebben we voor je doorgelinkt.

Zie je jouw maat er niet tussen staan? In onze webshop vind je de maten van 6 oz tot 18 oz!

Vind alle artikelen voor jouw ideale vechtsport

Ook voor de boksers onder ons die het nóg serieuzer willen aanpakken hebben we uitdagende producten. Wil je boksbandage kopen? Ben je opzoek naar een boksring of Octagon? Of kies je voor sparren vanuit je woonkamer met een van onze bokszakken? Bij Nihon Sport voorzien we je in alles.

Dat hebben we lekker voor elkaar gebokst

Binnen onze webshop vind je producten terug van gevestigde merken zoals Starpro, Danger en Fairtex. Maar hierbij mogen de producten van ons eigen merk zeker niet ontbreken! Volledig geïnspireerd door de Martial Arts hebben we in 2007 ons eigen merk, onder de naam Nihon, opgezet. Met aandacht voor details en vakmanschap worden onze collecties, bestaande uit bokshandschoenen, pakken, banden en accessoires vervaardigd.

Maar er is meer wat Nihon Sport jouw gewenste vechtsportwinkel maakt! We bieden de mogelijkheid om jouw bokskleding te personaliseren met badges en emblemen. Of je nu kiest voor geborduurd of geweven, onze badges en emblemen zijn slijtvast en kleurecht! Maak je liever het onderscheid in zelf ontworpen sportkleding? Vanuit Nihon Sport vinden we het belangrijk dat je in jouw uniform ook representatief en herkenbaar kan zijn. Daar zorgen wij maar al te graag voor!