Taekwondo

Taekwondo

Gyeong-rye! Bij Nihon Sport laten we onszelf maar al te graag onderdompelen in de wereld van Taekwondo. Deze fascinerende vechtkunst is geweldig om te aanschouwen, maar nog beter vinden wij het zelf uitoefenen van deze vechtsport. Daarom dat deze sport ook breed vertegenwoordigd wordt binnen Nihon Sport, van pakken tot -banden en -schoenen.

Resultaat 1–24 van de 145 resultaten wordt getoond

Filter

Sorteren

Dompel je onder in Koreaanse sferen!

Deze ongewapende vechtsport met de nadruk op zelfverdediging is een mooi stukje Koreaanse export. Zelfvertrouwen, discipline, lichamelijke gezondheid, coördinatie én zelfverdediging. Heb je Taekwondo een beetje onder de knie? Dan worden deze waardes door jou geademd.

Op zoek naar een dobok?

Om in vaktermen te blijven moeten we het hierbij natuurlijk hebben over doboks, ofwel do’s. Bij Nihon Sport zijn we breed voorzien in het met JC, ook wel bekend als JCalicu. Ze zijn 100% gefocust op Taekwondo pakken, wat het hun specialiteit ten toppen maakt!

Een mooi stukje Koreaanse finesse, functionaliteit en kwaliteit. Het fijne aan de JC-pakken? Ze maken een onderscheid tussen de prijsvriendelijke clublijn en de exclusieve premierlijn, waarbij het verschil voornamelijk zit in de luxe afwerkingen. Voor iedereen wat wils dus.

De Taekwondo producten van Nihon Sport

De taekwondo producten van nihon sport zijn ideaal voor jou als vechtsporter! Om iedereen te voorzien van de perfecte taekwondo producten, hebben we een breed assortiment. Zoek je jouw perfecte dobok en wil je jouw outfit afmaken met schoenen en bijpassende bescherming? Of wanneer je op zoek bent naar taekwondo bandenaccessoiresbokszakken en toebehoren dan zit je bij Nihon Sport helemaal goed!

Nihon Sport biedt meer

Wil je jezelf onderscheiden tijdens het beoefenen van Taekwondo? Dat komt dan goed uit, bij ons ontwerp je jouw eigen emblemen en badges voor op jouw Taekwondo do! Vrijwel alles is mogelijk, van geborduurde emblemen tot geweven badges. Onze badges en emblemen zijn slijtvast en kleurecht. Dus ontwerp jouw items vandaag nog!