Traditionele matten

Traditionele matten

Goede grip en demping: dat is wat jij zoekt in de ideale judomat. Ook anti-slip kwaliteiten én waterafstotende eigenschappen zijn belangrijk. Onze judo matten zijn dan dé perfecte ondergrond voor judo en andere vechtsporten. Leg onze traditionele judomatten in de gewenste opstelling of gebruik onze opvouwbare judomatten om jouw ideale vloer te creëren. Jij vindt wat je zoekt met de judomatten van Tatamix!

Toont alle 21 resultaten

Filter

Sorteren

Hoogwaardige tatami judo matten

Onze judomatten mogen niet ontbreken in jouw dojo. Onze judo matten zijn voorzien van een anti-slip onderkant waardoor ze op hun plek blijven liggen. Zelfs bij intensief gebruik verschuiven ze niet. Onze matten zijn duurzaam en gemaakt van de beste materialen. Zo bestaan onze traditionele judo matten uit geëxpandeerd polyurethaanschuim en EVA-schuim. Door de vinyl oppervlakken zijn ze gemakkelijk afwasbaar en binnen een handomdraai schoon.

Opvouwbare of traditionele judo matten?

Onze judomatten leg jij snel en gemakkelijk in het juiste patroon zonder dat er een risico is op uitglijden. Vind jij het sjouwen met matten een zware klus en heb je lievers iets makkelijkers? Dan is een opvouwbare judomat een uitstekende keuze. Zoals de naam al doet vermoeden, vouw je deze mat gemakkelijk in- en uit elkaar dankzij het soepel scharniersysteem. Met klittenband bevestig je de matten aan elkaar. Een bijkomend voordeel is dat je deze matten ook makkelijk combineert met de traditionele tatami judomat.

Bestel jouw nieuwe Tatamix judomatten in onze webshop

Judomatten van Tatamix zijn goedgekeurd door de internationale judo bond. Dat betekent dat jij een judomat koopt die voldoet aan alle eisen én van de beste kwaliteit is. Dat voel je als je op onze judo matten staat.

Bestel vandaag nog jouw Tatamix judomat in onze webshop! Of je nu op zoek bent naar vast formaat judomat óf een judomat op maakt zoekt, wij hebben de mat voor jou in ons assortiment. Ben jij benieuwd naar al onze matten? Bekijk ook onze baby puzzelmattenMocht je er niet uitkomen, dan helpen wij jou graag in de zoektocht naar de perfecte mat!