Karatepakken

Karatepakken

Karate-kids opgelet! Ben jij een karate liefhebber met sterke stoot-, afweer- en traptechnieken in je mars? Dan heb jij vast en zeker een goed karatepak nodig! Zo eentje die zijn kwaliteit behoud en goed blijft zitten ondanks onverwachte bewegingen? Jep, dan zit je bij ons helemaal goed. Met een aanbod in karate pakken voor jong en oud voorzien we je in de beste kwaliteit!

Toont alle 23 resultaten

Filter

Sorteren

De fijnste karate pakken voor jou!

Want als we het over karate pakken hebben dan weet jij vast en zeker waar het aan moet voldoen. Een karatepak dat stijl uitstraalt en jou een boost geeft bij iedere kata-beweging die je maakt! Niet voor niets dat een karatepak mooi in vorm moet blijven staan. De karatepakken uit ons aanbod zijn grof aan de buitenzijde wat zorgt voor grip. De binnenkant daarentegen heeft een zachte afwerking. Daardoor voelt het comfortabel aan op je huid! Bij het dragen ervaar je vanzelf hoe gedetailleerd ieder pak is.

De verschillende merken uit ons aanbod

Om jou te voorzien in keuzemogelijkheden bestaat ons aanbod uit twee fijne karatepak merken:

Arawaza

Dit Canadese merk is volledig gespecialiseerd op het gebied van karate. En dat hebben ze niet zomaar gedaan. Het merk is ontwikkeld door een doorgewinterde karate-kid met jarenlange ervaring. En dat zie je goed terug in het aanbod van Arawaza! Over ieder detail is nagedacht en de kwaliteit druipt nog net niet van de pakken af. Een sterk staaltje Canadese souplesse dus!

Nihon

Als we voor onszelf mogen spreken, vinden we dat de kwaliteit van een Nihon pak perfect kan tippen aan de kwaliteit van Arawaza! En dat is niet voor niets, want ons huismerk heeft kwaliteit als uitgangspunt. Daarnaast mag de juiste innovatie niet vergeten worden. Zo blijven we onszelf constant verbeteren en innoveren op het gebied van pasvormen, veiligheid, duurzaamheid en functionaliteit. Tja, dat noemen we dan maar een sterk staaltje Helmondse souplesse!

Maak jouw karate outfit helemaal compleet

Uiteindelijk wil iedereen vol vertrouwen aan een training of wedstrijd beginnen. Omdat we bij Nihon Sport zelf uit de martial-arts wereld komen weten we perfect wat een karate-kid nodig heeft. Daarom scoor je in onze webshop niet alleen geweldige karatepakken, maar ook aanvullende artikelen! Zo zit je bij ons helemaal goed voor bijbehorende karatebandenbokszakken en de juiste protectie. Daarnaast voorzien we je maar al te graag in passende accessoires en toebehoren!

Val op in jouw karatepak!

Bij Nihon houden we van onderscheidenheid, want dat verdient iedere Karateka! Daarom bieden we de mogelijkheid om jouw karatepak te personaliseren. Dit doen we met badges en emblemen, die jij zelf mag ontwerpen! Vrijwel alles is mogelijk; van geborduurd tot geweven en voorzien van jouw logo tot voornaam. Bij Nihon Sport maken we het allemaal mogelijk! Met een sterk oog voor detail worden onze emblemen en badges slijtvast en kleurecht aan jou verkocht. Dus wacht niet langer en ontwerp jouw badges of emblemen vandaag nog!