Judobanden

Judobanden

Obi’s voor jong en oud? Dan zit je bij Nihon Sport helemaal goed. Ja judoka’s, we hebben het hier over judobanden! Iets wat niet mag ontbreken bij de verdedigingssport. Want naast dat het de jas van jouw judopak goed op z’n plek houdt, toont het ook de gradatie van jouw kunnen. En laten we bij Nihon Sport nu judobanden van alle soorten en maten in ons assortiment hebben!

Toont alle 21 resultaten

Filter

Sorteren

Ons assortiment judobanden

Bij Nihon Sport hebben we een uiteenlopend aanbod. Van judobanden voor kinderen tot judobanden voor mannen en vrouwen. Daarnaast zijn ze gerangschikt op de verschillende gradaties in de judosport. Dus zowel beginnende als gevorderde judoka’s slaan gemakkelijk hun slag op onze webshop! Maar we gaan verder dan dat. Zo zorgen we ook voor gemakkelijk onderscheid in het niveau met onze bijbehorende slippen!

Wil je graag opvallen tijdens de verdedigingssport en jezelf onderscheiden? Dan helpen we je daar graag bij! Bij Nihon Sport bieden we de service aan om jouw items te personaliseren. Dus laat je creativiteit de vrije loop en voorzie jouw judobanden en andere attributen van een unieke, persoonlijke afwerking!

De verschillende kleuren banden bij Judo

Zoals je vast wel weet, geeft de kleur van de band het niveau van de drager aan. Ben jij een beginnend judoka? Dan start je met een witte band. Hoe hoger de gradaties zijn die je behaald met het beoefenen van judo, des te meerzeggend de kleur wordt.

De juiste judoband volgorde van beginnend tot gevorderd:

  1. Wit – 6e Kyugraden
  2. Geel – 5e Kyugraden
  3. Oranje – 4e Kyugraden
  4. Groen – 3e Kyugraden
  5. Blauw – 2e Kyugraden
  6. Bruin – 1e Kyugraden
  7. Zwart – Dan

Daarnaast voorzien we je natuurlijk ook in de juiste banden voor een wedstrijd! Want gaat het er officieel aan toe? Dan draag je naast je reguliere obi ook een rode band.

Judobanden die voldoen aan al je verwachtingen

Ze zijn sterk, kleurvast en zorgen voor uitstraling: Onze judobanden voldoen gegarandeerd aan al je verwachtingen! De verdikte banden zijn gemakkelijk om te knopen en blijven goed zitten tijdens een les of wedstrijd. En dat is nog lang niet alles! Je gebruikt ze namelijk ook voor andere martial-arts vormen zoals bijvoorbeeld Taekwondo!

Nihon Sport voorziet je in alles voor judo!

Dat doen we zeker! Want met alleen een judoband kom je niet heel ver natuurlijk. Zo koop je bij ons ook kwalitatieve judopakken van het huismerk Nihon. Verder voorzien we je graag in de juiste protectie zoals bitjes en pads én zit je bij ons gebakken voor de leukste accessoires. Van bijpassende knuffels tot sleutelhangers en judopakjes voor de allerkleinsten. We hebben het allemaal! Organiseer je vanuit jouw judoschool een wedstrijd? Bestel dan ook de diploma’s bij ons, wel zo gemakkelijk!