De extra ‘P’ van een triple ‘P’ bedrijf

Ruim 15 jaar geleden vroegen we marketingbureau 2Basics, het bedrijf van de topjudoka’s Ruben Houkes en Ziggy Tabacznik, om ons verder te helpen met een fotoboek en de marketing van Nihon Sport.

 

In samenspraak met fotograaf Gerard van Hal werd een schitterend boekwerkje gerealiseerd met daarin een overzicht van de producten die Nihon Sport toentertijd in zijn assortiment had.

 

Ruben Houkes, Wereldkampioen judo en derde bij de Olympische Spelen in Beijing, vroegen we tevens om Nihon Sport kort en krachtig te omschrijven. Na interviews met Peter en Jan (†) Wetzer gaf Ruben aan dat we een triple ‘P’ bedrijf zijn hetgeen staat voor ‘Personal, Passion & Perfection’. De volledige redenatie vind je op bijgaande foto’s.

Nihon Sport bestaat inmiddels bijna 25 jaar en we zijn alweer 15 jaar verder. We denken dat er eigenlijk een vierde ‘P’ bij zou moeten. De ‘P’ van ‘Proud’. Want wat zijn we trots op onze producten en onze medewerkers. Trots dat we de beste gespecialiseerde vechtsportmerken mogen distribueren. Merken die veelal 100% gefocust zijn op ‘hun’ sport. En trots op het feit dat we een specialist zijn geworden in customizen van vechtsportartikelen, medailles, sport- en teamkleding, sleutelhangers, Badges/emblemen, bokszakken et cetera

 

TROTS!

 

#KiesKwaliteit

Terug naar nieuwsoverzicht