Je naam in Japanse Kanji

je naam in Japanse Kanji

Je naam in Japanse Kanji door de Japanse Shodo artieste Yukaco

Altijd al eens uw naam echt in het Japans willen hebben ?

Zoals u wellicht weet maakt het Japans gebruik van het Katakana, het Hiragana en het Kanji schrift. Zo wordt bijvoorbeeld het Katakana gebruikt om Westerse namen om te zetten naar het Japans. Dit is echter geheel fonetische en heeft geen enkele diepere betekenis, dit
in tegenstelling tot Kanji. Elke Kanji (Japans/Chinees karakter) heeft namelijk een betekenis.

Je naam in Japanse KanjiU kunt vanaf nu uw naam laten kalligraferen door een echte Japanse Shodo beoefenaar. Voor slecht € 35,- per Sho (excl. Lijst en verzendkosten) kalligrafeert Yuka San op origineel Japans papier.

Yuka San heeft 6e Dan Shodo van de All Japan Students Shodo Federation.

Om uw gekalligrafeerde naam zo persoonlijk te maken kiest zij uit de vele duizenden Kanji de voor u meest toepasselijke. Daarom is het belangrijk dat u een korte beschrijving van uwzelf geeft en uw interesses en hobby’s doorgeeft.

 

 

Rechts ziet u bijvoorbeeld de Sho welke zij gemaakt heeft voor Pax Nicolasen. Pax is naast 6e Dan Ju-Jitsu en vice-President Je naam in Japanse Kanjivan Seishinkai Ju-Jitsu International ook nog eens een liefhebber van paardrijden. Daarom is voor de laatste Kanji in zijn achternaam gekozen voor het Japanse SU, wat zo veel als snel paard betekend.

Uiteraard kan er ook gekozen voor het meer simpele Katakana. De keuze is aan u.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je interesse in zo’n unieke en persoonlijke kadoo, mail dan naar tony.van.venrooy@gmail.com

Meer informatie vindt u ook op de Facebook pagina “Your Name in Japanese Kanji”.

Je naam in Japanse Kanji 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je naam in Japanse KanjiMisschien wilt u wel dat uw naam in Japanse Kanji op uw band, uw pak en/of sportkleding geborduurd wordt ?

Neem in dat geval contact op met Nihon Sport Nederland

 

 

Je naam in Japanse Kanji

 

 

Click op de You Tube logo voor een filmpje waarop Yuka San bezig is met het kalligraferen van “Budo”, The Way of Martial Arts.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht