Nieuwe spectaculaire Arawaza sporttassen zijn binnen

Arawaza sporttas rugzak trolley

Dat Arawaza niet zomaar een martial arts merk is schreven we al en kunnen we binnenkort in de praktijk laten zien zodra de eerste karatepakken arriveren.

Voor die tijd zullen echter de nieuwste tassen van Arawaza arriveren. Zelden zijn we zo enthousiast geweest over een nieuw product!

Ontwikkeld en gepatenteerd door Arawaza; de ultieme sporttas voor al je reiswensen is er eindelijk! De tas kan voor vrijwel iedere sport gebruikt worden. De Arawaza technische sporttas zal iedere andere tas op de sportmarkt overleven.

Of je nu naar wedstrijden gaat, gaat trainen, naar de sportschool gaat of voor als je op reis gaat. Kijk niet verder; dit is de perfecte tas.

Dit is de perfecte tas voor al je kleding, accessoires en bezittingen!                                                                               

Gemaakt met uitsluitend de allerbeste materialen die verkrijgbaar zijn. De tas is zeer veelzijdig, biedt ruime laadruimte en zijn aantrekkelijk design en kleuren maakt het een opvallende tas in de menigte. 

* Twee aparte opbergcompartimenten die het toelaat om uw inhoud overzichtelijk te kunnen onderscheiden.
* Talrijke zakken voor het organiseren van kleinere objecten
* Ergonomisch ontwerp en extra padding voor comfort
* Uitstekende beluchting waardoor natte kleding, ook in de tas, snel kan drogen
* Verwisselbare extra opbergtasjes
* Hoge kwaliteit waterdichte ritsen

En nog veel meer…

Ideaal voor elke sportbeoefenaar of voor dagelijks gebruik; wij garanderen dat de Arawaza technische sporttas absoluut perfect voor u is.

Kies het formaat dat u nodig heeft en u bent klaar voor uw reis.

Verkrijgbaar in twee soorten

Sporttas/rugzak in twee maten; S en M. Ideaal voor de trainingen, dagelijks gebruik of, in het geval van de maat M, ook ideaal om extra trainings- en wedstrijdmaterialen mee te nemen.

Als Trolley is de tas zelfs in drie maten verkrijgbaar; S, M en L.

Elke formaat past gemakkelijk in de andere voor gemakkelijk reizen of opslag.  Als je van iedere maat een tas bezit heb je de ideale combinatie van reis- en sporttassen die je gelijktijdig mee kunt nemen naar toernooien of op reis zodat je altijd de ideale tas bij je hebt.

Let op: Als nieuwste Arawaza distributeur waren we eigenlijk te laat om de tassen te bestellen. Met veel geluk hebben we echter de beschikking gekregen over dit assortiment tassen. We weten niet of en wanneer we een nieuwe zending krijgen. Ben er dus snel bij! 

Bekijk en bestel de tassen HIER

Arawaza sporttas rugzak trolley

 

Terug naar nieuwsoverzicht