Promo-, Sport- & Bedrijfskleding


Nihon Sport heeft uitgebreide mogelijkheden om u promotie-, sport-, bedrijfs- en teamkleding te leveren.

We hebben uitgebreide mogelijkheden om in onze eigen fabrieken exclusieve kleding geheel naar uw eigen ontwerp te maken.

Mogelijkheden te over voor trainingspakken, jassen, softshell jassen, sweaters, hoodies, polo’s, sportshirts, shorts, sweatpants, joggingbroeken, winterjassen, regenjassen, windbreakers, zomerjassen, capri’s et cetera.

We kunnen de kleding bedrukken, borduren en sublimeren.

Voor nadere informatie kunt u ons contacteren of kunnen we een afspraak maken.

Speciaal voor sublimeren hebben wij een informatieve internetpagina: www.ontwerpsportkleding.nl

Laat u echter ook inspireren door onderstaande brochures! De kleding die hierin vermeld staat is snel te leveren en kan voor u bedrukt of geborduurd worden.

Zoals u ziet een ontzettend uitgebreid assortiment. Kiest u voor basic of liever exclusiever en luxe. Via onderstaande brochures vind u het!

CATALOGI 2020

Bekijk op deze pagina onze online catalogi 2020! Deze catalogi kunnen ook opgeslagen worden als pdf. Klik op de foto om de digitale brochure te openen!

James Harvest

James Harvest & Frost

Printer 2020

Printer Essentials

Red Flag Printer

ProJob Workwear

ProJob Prio

Mac One workwear

Cottover

CottoVer

Derby of Sweden 3.0 Bags

DAD Tulsa

Santino

Santino

Matterhorn

B&C

Wenst u nadere informtie? mail ons: contact@nihonsport.nl

Craft is begonnen in de jaren 70 met het ontwikkelen van een hightech basislaag stoffen voor Zweedse piloten. Voortbouwend op deze innovatie hebben ze een baanbrekend drielaags concept gecreëerd – het Craft Principle – dat atleten inspireert en in staat stelt hun grenzen te verleggen en vertrouwen op te bouwen in alle weersomstandigheden. Het succes was er onmiddellijk. En vijf decennia later blijven we nauw samenwerken met atleten over de hele wereld om baanbrekende, hoogwaardige sportkleding en prestatiekleding te ontwikkelen.

Nihon Sport kan u het hele assortiment van Craft leveren. Zie bijgaande brochures voor het productoverzicht. Informeer naar de prijzen voor sportscholen, verenigingen, bedrijven en trainer via contact@nihonsport.nl

Craft Teamwear

Craft Essentials