Het wonder van Helmond huilt

 

Het was de afgelopen dagen stil bij de Deftige Aap. Eigenaar Mark van den Bogaard komt elke dag nog langs om moed te houden in deze tijd en om inspiratie op te doen voor een positieve toekomst.
Op een dag komt hij de Deftige Aap binnen, doet het licht aan en ziet iets onwaarschijnlijks. Het beeld van de heilige Arnoldus huilt. Arnoldus van Soissons was patroon van bierbrouwers en herbergiers die, in tijden van besmettelijke ziekten, mensen aanraadde bier te drinken in plaats van besmettelijk water.
En nu op mysterieuze wijze stromen de tranen over zijn wangen.
Niemand weet hoe dit komt, maar wat Mark wel gemerkt heeft is dat wanneer men positief over de Deftige Aap praat er minder tranen over zijn wangen stromen.
Diep verborgen onder de grond vond Mark laatst ook een eeuwen oude zakje met muntjes; Deftige Duiten. Er is niks over bekend maar men denkt dat deze munten van de heilige Arnoldus zijn geweest en dat hij deze munten heeft nagelaten om te gebruiken wanneer positiviteit de enige uitweg is.
Nu zult u zich afvragen “wat heeft Nihon Sport hier mee te maken……..?” Nou, ook wij kunnen alleen maar positief zijn over de Deftige Aap en ook wij doen graag “een duit in het zakje…….”. Volg de sociale media van Nihon Sport en de Deftige Aap om dit wonder verder te volgen!
Terug naar berichten