Met functionele krachttraining op je eigen wijze naar de top!

Nihon Sport bulgarian bag
Het maximale uit sporters halen. De doelstelling van veel toptrainers maar ook de doelstelling van Nihon Sport. Sportmaterialen ontwikkelen en aanbieden die je beter maken en waarmee en waarin je beter presteert!

De tijd dat sporters moesten trainen tot ze van vermoeidheid omvielen is voorbij. Spierpijn is allang geen graadmeter meer voor een goede training. Kracht- en conditietraining moet tegenwoordig sport specifiek zijn. Deze training moet aansluiten op datgene wat de sporter nodig heeft.

Specifieke training om de motorische eigenschappen (snelheid, coördinatie, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen) van een (wedstrijd)sporter te verbeteren is inmiddels uitgegroeid tot een vak op zich; specialisatie.

Sporters zijn in staat explosiever te bewegen. Veel sporters zijn technisch en tactisch van hoog niveau maar komen tekort op fysiek gebied. Gerichte sport specifieke training van de motorische eigenschappen maken het verschil. Dit kan de doorslag geven tussen winst en verlies en werkt preventief m.b.t. blessures.
Nihon Sport boxfit
Kracht- en conditietraining zijn tegenwoordig ‘anders’.

Nihon Sport heeft de middelen om zo’n training tot een succes te maken!

Nihon Sport Stroops MMA
Denk hierbij o.a. aan het complete assortiment van Stroops MMA. Bekijk het HIER.

Kijk HIER voor o.a. de Mat Trainingbag, de Clawtrainer, de Trainingdummy en de CML.

Nihon Sport CML Okami TRX

De CML Trainer (Core Muscle Leash) van Okami is praktisch, van perfecte kwaliteit en erg scherp geprijsd. Bestel HIER

Nihon Fight Gear en Nihon Budo Wear bieden u o.a. de BOA-trainer, de Training Bag, de Shoulder Bag. Kijk en bestel het HIER en HIER.

De Trainingsdummies van Throwdown zijn de allerbesten op de markt en hebben een gustige prijs- kwaliteitsverhouding. Bekijk ze HIER

Van adidas en Reebok hebben we eveneens diverse fitness- en krachttrainingsartikelen in ons assortiment. Bekijk ze HIER en HIER

Nihon Sport Elevation Mask

Het effect van een goed kracht- en conditietraining extra versterken kan met de Elevation Training Mask 2.0 Vind het HIER

Als je de training wilt afsluiten met goede voedingssupplementen dan kun je die HIER vinden

Ons complete fitness assortiment staat HIER en zal de komende weken nog verder aangevuld worden.

Nihon sport Anicka van Emden Elevation Training Mask

Terug naar berichten