Nieuwe producten en nieuwe merken!

De komende weken en maanden introduceren we veel nieuwe producten en merken! Zoals u van ons gewend bent opnieuw erg vernieuwend en opvallend!

Eind deze maand komen we met de HUMANOID; de meest opvallende en innovatieve trainingspop ter wereld!

De revolutie in trainen!

De Humanoid is een revolutionair en wetenschappelijk ontwikkelde high-end trainingspartner en het beste fitnessapparaat voor een full body workout, gewichtsverlies, explosieve cardiotraining of vechtsport training. Ontwikkeld volgens de principes van Wushu evenals de diepere kennis van het menselijke lichaam, het bewegingsapparaat en de principes van vechtsport. Humanoid; high class training!

humanoid

De Humanoid gaat ook een eigen Internetsite krijgen. Wij informeren u binnenkort nader. 

Maak kennis met de Humanoid:

Superblij waren we toen het Thaise bedrijf YOKKAO ons uitverkoos om hun muay thai producten te gaan distribueren in de Benelux. Yokkao is een jong bedrijf dat met hun Thaiboksproducten in relatief korte tijd uitgroeide tot een van ’s wereld beste Muay Thai merken. Perfecte kwaliteit, uitstekende pasvorm en een schitterende uitstraling zijn enkele kenmerken van dit innovatieve merk.

Wij informeren u zodra de producten in de Benelux verkrijgbaar zijn!

Yokkao

Last but not least gaan we met NIHON de komende weken en maanden veel nieuwe kickboks en MMA producten introduceren. Deze maand nog beginnen we met een nieuwe collectie rash guards, sportshirts, kickboksshorts, muay thai shorts en MMA shorts.

Maak kennis met Yokkao:

 

Yokkao Nihon

Ook gaan we drie nieuwe productlijnen introduceren voor (kick)boksen en MMA. Deze keer allemaal gemaakt in onze eigen fabriek hetgeen, net als bij onze judopakken, garant staat voor topkwaliteit. De eerste nieuwe lijn komt op de markt onder de naam ‘Kanzen’ hetgeen ‘perfectie‘ betekend. Deze producten zijn voor en met (top)sporters gemaakt en hebben naast een goede pasvorm tevens een exclusieve uitstraling. Gemaakt van het allerbeste leer en tot in de details uitstekend afgewerkt.

Zoals u van ons gewend bent zijn al onze Nihon producten zondermeer te customizen conform uw ontwerp. U weet; wij doen nooit moeilijk over de aantallen!

Nihon MMA

Terug naar berichten