0 € 0,00
0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

JC

JC

Geschiedenis

JC is een Engels/Koreaans merk opgericht in 2006 door de zoon van een Thaise Master in het Taekwondo. JC is een specialistisch merk op het gebied van Taekwondo. Toen de WTF in 2006 besloten had om een onderscheid te maken tussen mannen en vrouwen en poom begon JC met de ontwikkeling van een nieuw en revolutionair poomsae uniform dat in 2011 voor het eerst zichtbaar was tijdens het 20ste WTF World Taekwondo Championship dat in Gyeongju werd gehouden. Tijdens dit kampioenschap werd het poomsae uniform van JC officieel aangemerkt als WTF Poomsae uniform dat door iedereen gedragen moest worden tijdens het 6de WTF World Taekwondo Poomsae Championships in 2011 in Vladivostok, Rusland. Daarmee heeft JC een enorm grote markt en ongekend succes bereikt.

Vanaf dat moment heeft JC zich ingezet om hun assortiment uit te breiden en voor alle takken van het Taekwondo producten te ontwerpen. Het merk levert zowel producten voor het kyorugi als het poomsae als protectie en trainingsmaterialen.

Doel

JC heeft een passie voor sport en daarmee een passie voor het leven. Omdat taekwondo in het bloed zit van de oprichter is het doel van dit merk om kwalitatief, functioneel en betaalbare producten te kunnen leveren voor iedere sporter in het taekwondo.  

Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 24 van 51 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 24 van 51 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring